Nieuwe website live!

curling club utrecht

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website met veel nieuwe mogelijkheden om onze club en sport dynamisch te presenteren.

Is curling nieuw voor je? Lees er alles over op onze website, duik in de curlingterminologie (te vinden op elke hoofdpagina), boek een clinic of een kennismakingscursus en proef de sfeer van onze gezellige club.

Ook voor leden biedt de website alle nodige informatie over de toernooien, trainingen en competities. Zo kun je je via de website snel en eenvoudig ergens voor aanmelden en blijf je natuurlijk op de hoogte via het laatste nieuws. Tevens is er veel aandacht voor het verleden van de club middels de eregalerij en het archief.

Met dank aan …

Uiteraard komt er heel wat bij kijken om een website compleet te vernieuwen en te verhuizen naar een nieuwe webhost. Graag willen we daarom Ben Wiegers bedanken voor het bijhouden en beheren van de voormalige website, voor het schrijven van de vele nieuwsberichten die nu terug te vinden zijn in ons archief en voor het onderhouden van contacten. Onze dank gaat ook uit naar Reinier Butot voor het bouwen, inrichten en hosten van onze voormalige website en technische ondersteuning door de jaren heen.

De nieuwe website is gemaakt door ons eigen bestuurslid Linda Kreijns-Hilhorst die namens haar bedrijf Linda Ontwerpt de vormgeving en inrichting heeft verzorgd. Tevens is zij verantwoordelijk voor het beheer van de website en verzorgt zij de inhoud er van. Technische ondersteuning wordt geleverd door Refiner, waarvoor dank aan Laurens Floor.

Ook jij kunt ons helpen met de website te verbeteren door suggesties te doen, input te leveren, correcties door te geven en storingen te melden. We horen het graag van je!