curlen, lunchen en proosten

Graag nodigen we curlend Nederland uit om op zaterdagochtend 11 januari 2020 het nieuwe jaar met ons in te luiden. Speel gezellig met ons mee tijdens CCU’s jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi met aansluitend de traditionele lunch.

Dit toernooi is alleen bestemd voor (bestuurs)leden die aangesloten zijn bij de Nederlandse Curling Bond en spelen bij Curling Club Friesland, Curling Club Tilburg, Curling Club PWA en natuurlijk bij Curling Club Utrecht zelf!

curlen

Zie het vooral als een gezellig toernooi, maar voor de fanatieke curler is het ook een goede training voor de Dutch Curling League. Op zaterdag 15 februari 2020 vind er in Utrecht namelijk één van de drie speelrondes plaats.

We spelen van 09.00 tot 11.00 uur op de Vechtsebanen in Utrecht en verzoeken iedereen om 08.45 uur op de baan aanwezig te zijn.

lunchen

Voor wie wil kan zich ook aanmelden om na het toernooi, de warme chocomel en de prijsuitreiking mee te lunchen in het restaurant van De Vechtsebanen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om níet mee te spelen, maar wèl mee te lunchen! Het lunchbuffet is voor eigen kosten, te weten € 12,50 p.p.

aanmelden nieuwjaarstoernooi

Doen! Stuur een mailtje naar Frédérique met daarin of je wel/niet meespeelt of je wel/niet meeluncht. 

We wensen iedereen een fijne jaarwisseling toe en zien je graag de 11e op het ijs!

Oliebollen en nutricia chocomel

Geef een reactie

Sluit Menu