Na een hectisch einde van het seizoen en een zomer die toch een beetje anders aanvoelde dan anders, richten we ons vizier op het komende winterseizoen. Wij hebben zin om het ijs weer op te gaan en hopen vurig (niet tè vurig, anders smelt het ijs) dat we een volledig seizoen kunnen draaien zonder problemen, maar wel met de nodige maatregelen.

Ons seizoen start op zaterdag 3 oktober 2020 met de traditionele Opener.

Onze speeltijden zijn ongewijzigd: van 9.00-11.00 uur.

corona maatregelen

Vanuit de Nederlandse Curlingbond is er, i.s.m. NOC*NSF, een coronaprotocol opgesteld. Deze is door ons als bestuur aangepast aan onze speelsituatie bij de Vechtsebanen. Lees het aandachtig door en heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten.

Curlingclinics

We zullen ook weer curlingclinics organiseren. Voorlopig plannen we er per speelochtend één in. Daar kunnen maximaal 6 personen aan deelnemen. Dit om op deze manier voldoende afstand van elkaar en de instructeur te kunnen houden.

Curling is geen contactsport en daardoor uitermate geschikt als uitje in ‘Coronatijd’. Interesse, reserveer jouw plek via de pagina clinics.

Agenda

De planning van seizoen 2020/2021 is afhankelijk van de ‘niet-ijs’ ochtenden die de Vechtsebanen inpland i.v.m. andere evenementen op de binnenbaan. Als deze data bekend zijn kunnen we de toernooien, kennismakingscursussen, inloopochtend en de trainingen inplanne. We houden je op de hoogte!