Halloween Pairs 2023

Curler in 2’en gedeeld

Potverdikkie, wat een gruwelijke editie van het Halloween Pairs toernooi was het dit keer. Er hadden zich 12 deelnemers aangemeld, perfect aantal voor 6 verrassende teams. Echter kwam er ’s ochtends een afmelding … wat nu?

De organisatie was in ervaren en creatieve handen van Linda (maar die was nog helemaal wakker zo te zien …). Zij heeft Albert rücksichtlos opgedeeld in 2’en. Dit zorgde voor verwarrende taferelen op het ijs. Want Albert speelde zowel bij team Screaming Skips met Marcel, als bij team Howling Hogline met Linda. Zo moest Albert in de eerste wedstrijd al meteen met Marcel tegen Linda. 

Ook de andere teams gingen de strijd met elkaar aan. En ieder team wist elke ronde een endje te winnen. Er werden in totaal 3 wedstrijden van 2 ends gespeeld, met een finale van 3 ends. 

Verwarrende finale

Het werd Albert niet makkelijk gemaakt deze ochtend. Want in de finale stond Albert dit keer met Linda tegenover zijn andere teamgenoot Marcel. Helemaal in z’n uppie wist Marcel deze eindstrijd met 3-2 te winnen. 

Echter ging de meeste aandacht op het ijs uit naar een curlend skelet die alleen wenste te spelen met stenen die matchten met heur haar. Skelet blij, wij blij!

De uitslag

1: Screaming Skips (Marcel en ene helft van Albert)

2: Howling Hogline (Linda en andere helft van Albert)

3: Cursed Curlers (Vincent en Ben)

4: Haunted Hacks (Cecilia en Guus)

5: Dead Ends (Manon en Eelco)

6: Trick or Take-out (Daphne en Hans)

Er waren griezelige bakvormpjes voor de nummers drie, zakken heksenhyl voor de nummers twee en Marcel ging er vandoor met de snoepmand met taai taai!

beste outfit

Natuurlijk vinden we het geweldig als iedereen er een verkleedfeestje van maakt, geen verplichting. Je kunt er zelfs mee in de prijzen vallen. 

Zo heeft de jury dit jaar vol bewondering en gruwel naar het curlende skelet gekeken. Dat masker is niet af geweest. Ook niet tijdens de wedstrijden. En dus ging de originaliteitsprijs, een chocoladespook, naar het curlende skelet! Manon complimenten voor je volhardendheid!

Deelnemers en organisatie, bedankt!