EGO Cup

Als vervanging voor de CCU Pairs competitie èn de Carrbridge Quaich Trophy hebben we een nieuwe individuele competitie in het leven geroepen: De EGO Cup! Inmiddels zijn de eerste twee edities gespeeld en maken we ons op voor de derde editie … echter …

Het is nog onzeker of de EGO Cup dit seizoen gespeeld zal worden i.v.m. Corona. Vanwege de Coronamaatregelen zullen leden verzocht worden om thuis te blijven als ze verkoudheidsklachten en/of verhoging of koorts hebben. Wij willen iedereen een gelijke kans geven in deze competitie. We hakken de knoop z.s.m. door.

Wil je meer informatie over deze unieke competitie, ga naar Ego Cup.

Als vervanging voor de CCU Pairs competitie èn de Carrbridge Quaich Trophy hebben we een nieuwe individuele competitie in het leven geroepen: De EGO Cup!

Alle leden van de CCU doen automatisch mee met deze competitie. Als je er bent kun je een wedstrijd spelen en punten voor jezelf verdienen. Tijdens de wedstrijddagen zal de score worden bijgeschreven met uiteindelijk een zinderende finaleronde op het einde van het seizoen. Meer info vind je hier.

verslag finale

Na negen speelrondes is op zaterdag 7 maart 2020  de finale gespeeld van de tweede editie van onze EGO Cup. Koplopers Daan en Floris namen het hierbij tegen elkaar op. Het lot bepaalde dat nummer drie, Manon, bij Daan in het team terecht kwam.

Nummers vier Hans en Nathan namen het op de andere sheet tegen elkaar op om kans te maken op de derde plaats. Want als Manon verloor dan zouden ook zij derde kunnen worden.

Team Floris liep snel uit op team Daan en met een ruime voorsprong van 4 punten werd het laatste end gespeeld. En bij curling kan er van alles gebeuren, elk end heeft 16 stenen … Team Daan wist een 6-huis te maken en zo verzekerde Manon zich van een derde plek voor haar alleen (zo hoort dat in de EGO Cup) en Daan zich van de winst.

Tja, aan de wedstrijdleiding de moeilijke taak om tegen de winnaar van de andere finale, Nathan, te melden dat zijn winst goed was voor een vierde plaats. Hans eindigde als 5e.

We hebben aan de finale ook een leuk nieuwbericht gewijd!

Einduitslag

De top 10 van de EGO Cup seizoen 2019/2020:

1. daan
2. floris
3. manon
4. nathan
5. hans
5. guus
7. linda
8. ben
9. albert
9. Daphne
10. jaap, margreet en frédérique
24
22
20
18
16
16
15
14
13
13
10

Bijgewerkt: 07/03/2020

Sluit Menu