EGO Cup 2019/2020

Finale ego cup

Na negen speelrondes is op zaterdag 7 maart 2020  de finale gespeeld van de tweede editie van onze EGO Cup. Koplopers Daan en Floris namen het hierbij tegen elkaar op. Het lot bepaalde dat nummer drie, Manon, bij Daan in het team terecht kwam.

Nummers vier Hans en Nathan namen het op de andere sheet tegen elkaar op om kans te maken op de derde plaats. Want als Manon verloor dan zouden ook zij derde kunnen worden.

Floris speelde met Albert en Margreet. Zij liepen al snel uit op het team van Daan, Manon en Guus. Met een ruime voorsprong van 4 punten werd het laatste end gespeeld. En bij curling kan er van alles gebeuren, elk end heeft 16 stenen … Team Daan wist een 6-huis te maken en zo verzekerde Manon zich van een derde plek voor haar alleen (zo hoort dat in de EGO Cup) en Daan zich van de winst.

Tja, aan de wedstrijdleiding de moeilijke taak om tegen de winnaar van de andere finale, Nathan, hij speelde met Daphne, te melden dat zijn winst goed was voor een vierde plaats. Hans, die speelde met Eelco, eindigde als 5e.

Alle eer en glorie voor jezelf

Na afloop werden de prachtig, in glas gegraveerde, trofeeën door Linda uitgereikt aan de trotse winnaars. De grootste EGO van de club toonde zich een groot kampioen door een rondje te geven. Floris was tevreden met zijn tweede plaats, maar weet wat hij wil volgend seizoen … alle eer en glorie voor hèm zelf!

En zo zullen er meer leden dromen van deze eretitel. Met een leuke groei in ons ledenbestand komen er volgend seizoen ongetwijfeld nieuwe namen in de ranglijst. Het beloofd nu al een spannende derde editie van de EGO Cup te gaan worden!