Geslaagd Nieuwjaarstoernooi

CCU Nieuwjaarstoernooi curling

Wat was het gezellig afgelopen zaterdagochtend op het ijs van de Vechtsebanen. Diverse spelers van Curling Club PWA uit Zoetermeer hadden zich aangemeld voor ons nieuwjaarstoernooi, zo ook de voorzitter van de Nederlandse Curling Bond (NCB). Zij speelden met de CCU’ers een fanatiek portje curling mee. Mede dankzij hun inzet kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd nieuwjaarstoernooi.

vooruitblik op 2020

Met lootjes werd bepaald in welk team de spelers terecht kwamen. De teamnamen stonden in het teken van gebeurtenissen die in 2020 plaats gaan vinden:

CCU Nieuwjaarstoernooi lootjes met teamnamen
teamnaam 100 km/uur
teamnaam Eurovsion 2020
teamnaam Election 2020
teamnaam Euro 2020
teamnaam OS Tokyo 2020
teamnaam Schrikkeldag

Er werden drie wedstrijden gespeeld van elk 2 ends. De winstpunten en het stenensaldo bepaalden de ranglijst aan het einde van de ochtend. Onze gasten van de PWA, Bart, Alex, Stuart, Ricky en Scott, waren door het lot keurig tussen de teams verdeeld. Jules, de voorzitter, gooide ook een serieus steentje mee en veegde voor wat hij waard was. Het zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de wedstrijden.

eurovision 2020 wint toernooi

Eurovision 2020, Ricky, Jaap en Erik, waren als enige team ongeslagen en pakten daarmee de eerste plaats! Op de tweede plaats eindigde team Schrikkeldag met Albert, Mark en Alex. Dankzij een beter stenensaldo haalde team Election 2020, Linda, Frédérique, Scott en Bart, als derde het podium.

CCU Nieuwjaarstoernooi winnaars
Winnaars Ricky, Jaap en Erik
CCU Nieuwjaarstoernooi podium
Het complete podium

verkwikkende lunch

Voor de liefhebbers stond er een lunch klaar in het restaurant van de Vechtsebanen, waar in ontspannen sfeer werd bijgepraat. Een smakelijke afsluiter van een geslaagd nieuwjaarstoernooi.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiaste deelname!