Team Freddy wint Halloween Pairs

Teams Mixed Doubles Curling Club Utrecht

Zaterdag 29 oktober 2022

Mixed Doubles in Halloween thema

Omdat het vorig jaar zo leuk was, is het toernooi ook dit jaar op de agenda gezet. En met een prachtig aantal van 6 dames en 6 heren konden we ook echt mixed doubles spelen. Teams bestaande uit 1 dame en 1 heer.

Nu zagen sommige dames en heren er net even anders uit dan op andere zaterdagen. Het thema leidde bij een aantal leden tot uitgebreide schmink- en verkleedpartijen.

Horrorteams

De teams zijn vernoemd naar personages uit bekende horrorfilms. Zo hadden we team Chuckey (Child’s Play), Valak (The Conjuring), Jason (Friday the 13th), Pinhead (Hellraiser), Pennywise (IT) en Freddy (Nightmare on Elmstreet).

Er werd soms schrikbarend slecht gespeeld en het ijs was angstaanjagend frosty. Er moest dus stevig gegooid worden. Uiteraard werd het toernooi even stil gelegd voor een trick & treat moment.

Na 3 wedstrijden van 2 ends werden de finale wedstrijden gespeeld met uiteindelijke één creepy winnaar: team Freddy! De strijd om de 5e plaats eindigde in 3-3, waardoor deze gedeeld werd.

Uitslag

1: Team Freddy – Cecilia & Albert
2: Team Jason – Daphne & Eelco
3: Team Chuckey – Margrietha & Guus
4: Team Valak – Frédérique & Ben
5: Team Pinhead – Manon & Hans O.
5: Team Pennywise – Linda & Marcel

De éénkoppige jury had unaniem besloten wie de prijs voor de beste outfit zou winnen, maar werd tijdens de aankondiging luidruchtig overruled door alle deelnemers. Dankzij een afgrijselijke schminkpartij en harige spin op haar rug ging Linda er zelf met de titel vandoor.

Iedereen bedankt voor hun deelname en alvast een griezelige Halloween gewenst!

Derde plaats Mixed Doubles Curling Club Utrecht
3e plaats: Guus en Margrietha
Tweede plaats Mixed Doubles Curling Club Utrecht
2e plaats: Daphne en Eelco
Eerste plaats Mixed Doubles Curling Club Utrecht
1e plaats: Cecilia en Albert
Outfits Mixed Doubles Curling Club Utrecht
Cecilia en Linda (Manon op de achtergrond)