Kersttoernooi 2022

Zaterdag 24 december was het perfecte begin van het kerstweekend voor CCU leden en gasten.

volop kerstsfeer

Met gezellige kerstmuziek op de achtergrond en kerstkoekjesbreaks tussen elke wedstrijd, gingen 4 teams het ijs op. Veel deelnemers hadden gehoor gegeven aan de oproep om zich zo feestelijk te kleden, dus het was een gezellige boel. De toernooi organisatie had voor elk team accessoires geregeld behorende bij de teamnaam. Zo hadden Rudolph’s Rebels prachtige rendierbrillen, was team Hohoho volledig in stijl met kerstmuts en baard, rinkelden de teamleden van Not So Silent Night er op los met de belletjes om hun bezems en was team Christmas Belles prachtig uitgedost met kerstketting en tiara’s. De sfeer zat er al goed in voor de eerste steen gegooid werd.

Ouderwets gezellig was het zeker, maar er werd ook hard gestreden. De Not So Silent Night teamleden deden hun naam een aan, maar ook de kerstmannen van Hohoho lieten goed van zich horen. De laatste wedstrijd tussen Rudolphs Rebels en Hohoho was zo’n tactisch hoogstandje, dat de baan ernaast maar een potje shortcurling is gaan doen in afwachting van de uitslag. 

Lees verder na de fotogalerie >>

prijzenfestival

De winnaars  van het CCU kerstoernooi 2022 waren de Christmas Belles: Albert, Manon en Linda. Zeer overtuigend met meer punten, end en stenen dan alle andere teams.

Zeer verdienstelijk tweede waren Rudolph’s Rebels (Floris, Hans O. en Daphne) en nipt derde team Hohoho (Willem, Guus, Hessel en Hans H.). Not So Silent Night  (Ben, Cecilia en ons nieuwste lid Vincent) had tot het laatste end nodig voor het scoren van hun eerste punt en pakte zo de poedelprijs.

En uiteraard was er speciale vermelding voor degenen die de beste kerstoutfit hadden. De buttons gingen naar de volgende kerstmannen en vrouwen:

Grappigste kerstrui: Hans O.

Meest creatieve outfit: Floris

Aanmoedigingsprijs: Hans H.

Eerste prijs voor de beste outfit: Daphne

Uiteraard sloten we af met de gebruikelijke warme choco met slagroom en zo kwam een gezellig einde aan dit jaar. In januari gaan we weer terug het ijs op (geen ijs op 31 dec) en maken we ons op voor weer een mooi curlingjaar.

Vincent, Cecilia en Ben met hun poedelprijs
3e plaats: Hans H., Hessel, Guus en Willem
2e plaats: Floris, Daphne en Hans O.
1e plaats: Albert, Manon en Linda