• Berichtcategorie:In Memoriam

Christian Leibbrandt overleden

Christian Leibbrandt Foto: WCF
Op 11 april 2020 bereikte ons het zeer verdrietige en schokkende nieuws dat Christian Leibbrandt is overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Christian was lid van onze vereniging en ondanks dat we hem niet vaak op het ijs zagen was hij een toegewijde curler die de afgelopen jaren in onze kascommissie zat en natuurlijk een enorme steun en toeverlaat was voor zijn vrouw en bondscoach Shari Leibbrandt-Demmon. Daarnaast maakte hij deel uit van het Technical Officials team van de World Curling Federation.

Alom gewaardeerd

Christian werd zeer gewaardeerd voor zijn inzet, betrokkenheid en aandacht die hij besteedde aan curling in binnen- en buitenland. Hij was de stille kracht achter  het Nederlands herenteam en zijn vrouw Shari in het bijzonder. Hij hielp mee met de voorbereidingen van trainingen en toernooien, ondersteunde ze, vierde elk succes met ze mee en wist ze weer te motiveren als het tegen zat.
 
Nationaal en internationaal is er ook stilgestaan bij het overlijden van Christian. Lees hier de berichten die zijn geplaatst op de websites van de Nederlandse Curling Bond en de World Curling Federation.
 
RTL Nieuws heeft een mooi interview met Shari als eerbetoon aan Christian op hun website geplaatst. Lees het artikel hier.
 
We zijn in gedachten bij zijn vrouw Shari en bij al zijn familie en vrienden en wensen hen sterkte en gezondheid in deze zware tijd.
 
Christian Leibbrandt, 20 juli 1965 – 11 april 2020