Coronaproof curlen

Coronaproof curlen Vechtsebanen

Het waren rustige en stille zaterdagochtenden afgelopen maanden. Geen evenementen, geen clinics, alleen een paar sheets voor onze leden. Daardoor was en blijft het voorlopig goed coronaproof curlen. 

Er is zo veel ruimte op de binnenbaan, dat we met het opzetten van de banen steeds een sheet vrij houden. En iedereen heeft z’n eigen anderhalve maatstok bij zich in de vorm van een curlingbezem. Tevens is er voldoende alcohol om materiaal en handen te ontsmetten.

Curlen in coronatijd

Van teams van 4 moesten we terug naar teams van 2 en zelfs nog verder terug naar teams van enkel en alleen jezelf. En dat is behoorlijk intensief kan ik je melden.

Eigenlijk dus hèt ideale seizoen voor de EGO Cup. Helaas hebben we toch besloten deze individuele competitie stil te leggen na de eerste speelronde. We willen iedereen een eerlijke kans geven en dat lukt niet dit seizoen. 

Ondanks de maatregelen en beperkingen hebben we het elke clubochtend ouderwets gezellig met elkaar. Het fanatisme is er niet minder om geworden. Iedereen wil winnen! Je loopt namelijk, door het sluiten van de horeca, geen risico meer om de tegenstander te moeten trakteren op warme chocomel! Dit is een ongeschreven regel in de curlingwereld: het winnende team trakteert het verliezende team na afloop op een drankje. Ook zonder geld op zak kun je dus 100% voor de winst gaan!

Coronaproof uitje

Inmiddels beginnen ook de aanvragen voor onze verkorte curlingclinic binnen te druppelen. Inkomsten die we heel hard nodig hebben om de ijshuur te kunnen voldoen.

We kunnen max. 4 deelnemers per baan indelen. De clinic is van 9.30 tot 11.00 uur en kost € 25,00 p.p. Kijk voor meer informatie en reserveringen op onze pagina clinics.

Hopelijk tot snel op De Vechtsebanen!

Coronaproof curlen Vechtsebanen
Genoeg ruimte om coronaproof te kunnen curlen
Curling Vechtsebanen
Het is rustig op de baan ...
Curlingstenen Vechtsebanen
... maar druk in het huis.