Pompommetjes winnen Opener

Opener 2020 nevel boven de curlingbaan

De Opener 2020 begon meteen spannend met een kapot koelsysteem in de koelkast, dus dat werd ouderwets koelen op het ijs. Het mocht de pret niet drukken, want er verschenen ook vier nieuwe leden op het ijs! En daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! En dat was te merken, want er hing een ontzettend goede sfeer op de baan.

Schattiger gaat het niet worden

Om het seizoen luchtig te beginnen gingen 6 teams met de meest schattige en zoete teamnamen de strijd met elkaar aan. De Troetelbeertjes kregen in hun eerste wedstrijd flink klop van de My Little Ponies. De Winterwolfjes speelden gelijk tegen de Glittereenhoorns en ook de strijd tussen de Pompommetjes en de Regenboogwuppies bleef onbeslist. 

Tijdens de tweede speelronde gingen de winstpunten naar de sprankelende Glittereenhoorns, pluizige Pompommetjes en de superzachte Troetelbeertjes. Er hing overigens een flinke nevel op de ijsbaan. Dat betekent aanslag op het ijs en dus flinke power tijdens het gooien om het huis te bereiken. Daar was wel een take-out voor nodig!

In de derde ronde was er tijd voor 3 ends. Dat derde end werd de Glittereenhoorns fataal, waardoor de stralende Regenboogwuppies de winnende steen maakte in het derde end. Ook de schattige My Little Ponies moesten in het derde end buigen voor de Pompommetjes. Bij de wollige Winterwolfjes vs. de Troetelbeertjes was er zelfs een ‘blank end’, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Zoete smaak van de overwinning

Omdat de horeca gesloten was, vond de bekendmaking van de uitslag op de tribune plaats. Manon had superzoete en smakelijke prijzenpakketten samengesteld, die bij vertrek meegenomen konden worden (met dank aan Dr. Oetker). De trofee met de blikopener, horende bij het openingstoernooi, werd op gepaste afstand overhandigd aan het winnende team de Pompommetjes. Uiteraard op foto vereeuwigd voor onze eregalerij.

Uitslag opener 2020:

Pompommetjes: Michael, Wouter en Magda
Winterwolfjes: Marcel, Albert en Manon
Regenboogwuppie: Floris, André en Linda
Troetelbeertjes: Ben, Hans en Cecilia
Glittereenhoorns: Eelco, Guus en Alie
My Little Ponies: Nathan en Frédérique

Uiteraard zien wij de zoete resultaten van de baksels graag tegemoet! Deze kun je plaatsen als reactie op onze facebookpost.

Opener 2020 gezelligheid bij CCU
Nevel boven de curlingbaan
Opener 2020 curlingwedstrijd
Pompommetjes vs. Winterwolfjes
Opener curlingtoernooi 2020 overhandiging
Overhandiging trofee
Opener curlingtoernooi 2020 winnaars
Wouter, Michael en Magda
Winnaars Opener 2020
Team Pompommetjes + trofee De Opener