Tja, zoals te verwachten zijn de maatregelen rondom corona wederom aangescherpt. Er geldt een lockdown met als maatregel het sluiten van indoor sportgelegenheden. En hoewel het op de binnenbaan vaak aanvoelt als buiten, geldt het wel degelijk als een indoor locatie. De Vechtsebanen heeft de binnenbaan daarom per direct gesloten.
 
Dat betekent dus t/m 9 februari geen activiteiten vanuit de CCU. Hopelijk kunnen we op zaterdag 13 februari het ijs weer op, we houden jullie op de hoogte.
 

lockdown

Hoe komen we die nou door zonder curling? Gelukkig is er genoeg te bekijken en te bestuderen vanaf de bank. Via YouTube zijn er oneindig veel wedstrijden te bekijken.

Curlingbaan de WinterfabriqueEn wie weet komt er een vorstperiode waarin we in groepjes van 2 met bierkratten en fluitketels aan de slag kunnen. Bij de Winterfabrique liggen twee curlingbaantjes buiten met kleine stenen, maar helaas zijn ook die nu gesloten.

Kortom, we maken er het beste van. Het belangrijkste is dat we dit mèt elkaar en vóór elkaar doen. Blijf gezond!

kennismakingscursus

De kennismakingscursus is verplaatst naar 27 februari, 6 en 13 maart 2021. Je leest er alles over op onze pagina kennismakingscursus. We blijven de moed er in houden!

Curlingclinics

Er stonden de komende zaterdagen diverse clinics gepland. Deze zijn afgezegd en er zijn al nieuwe reserveringen gemaakt. Uiteraard alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom de corona maatregelen.

Sluit Menu