Even niet curlen

Curlingbaan het huis curlinghuis

Lockdown verlengd t/m 15 maart 2021

De huidige lockdown, met betrekking tot het binnensporten, is met twee weken verlengd. Dat betekent dus t/m 15 maart 2021 geen activiteiten vanuit de CCU. Hopelijk kunnen we ons seizoen op zaterdag 20 maart toch nog op het ijs afsluiten.
 
De binnenlocatie van de Vechtsebanen is sinds 15 december 2020 gesloten.
 

online curling

Hoe komen we die nou door zonder curling? Gelukkig is er genoeg te bekijken en te bestuderen vanaf de bank. Via YouTube zijn er oneindig veel wedstrijden te bekijken.

Ook kun je op maandagavond online met ons meespelen via de website playcurling.com. Hoe dat precies in z’n werk gaat lees je hier.

En wie weet komt er een vorstperiode waarin we in groepjes van 2 met bierkratten en fluitketels aan de slag kunnen.

Kortom, we maken er het beste van. Het belangrijkste is dat we dit mèt elkaar en vóór elkaar doen. Blijf gezond!

kennismakingscursus geannuleerd

De kennismakingscursus, die gepland stond voor 27 februari, 6 en 13 maart 2021, is helaas geannuleerd. Volgend seizoen plannen we er weer twee in. We blijven de moed er in houden!

Curlingclinics geannuleerd

Er stonden de komende zaterdagen diverse clinics gepland. Ook deze hebben we helaas moeten annuleren. Aangezien ons seizoen loopt t/m 20 maart 2021, zien wij geen gelegenheid om deze nog in te plannen.

einde seizoen

Helaas komt deze snel in zicht. Hopelijk kunnen we 20 maart  ons seizoen toch afsluiten met onze traditionele en legendarische Sluiter!