Sint Nicolaascup 2021

Gezelligheid op het ijs

Op zaterdag 4 december 2021 werd de Sint Nicolaascup gespeeld op het ijs van de Vechtsebanen. Het was het allereerste curlingtoernooi voor Boyd, Peter, Mieke en Manon. Zij hadden de week ervoor onze kennismakingscursus afgerond en wilden graag alle opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Zij vormden meteen de basis voor de 4 verschillende teams: team Taai Taai, team Chocola, team Speculaas en team Pepernoot. Via een officiële loting werd er bepaald welke CCU’ers (en één CCT’er) hun teams zouden versterken. In een round robin moest elk team het een keer tegen elkaar opnemen.

Op het ijs leken de sheets wel recht

prijzenfestijn

Het is traditie dat iedere deelnemer aan de Sint Nicolaascup een cadeautje meeneemt, eventueel voorzien van een gedicht. Als extra prijs zorgde André, van autorijschool Omega, voor chocoladeletters voor de prijswinnaars.

Omdat we niet te lang konden blijven hangen, zijn we na het bestellen van de drankjes, de persfoto’s en het uitzoeken van de cadeautjes naar buiten gegaan.

Op de 4e plaats eindigde team Chocola: Manon, Daan, Albert en Gerben. Zij mochten als beloning als eerste hun cadeau van de prijzentafel uitkiezen.

Op de 3e plaats eindigde team Speculaas: Peter, Cecilia en Magda.

op de 2e plaats eindigde team Pepernoot: Mieke, Ben en Marcel.

Op de 1e plaats en winnaars van de Sint Nicolaasbokaal: team Taai Taai met Boyd, Daphne, Margreet en Linda!

Feestelijk gedekte tafel
3e prijs team Speculaas: Magda, Cecilia en Peter
2e prijs team Pepernoot: Mieke, Marcel en Ben
1e prijs team Taai Taai: Daphne, Margreet, Linda en Boyd

de afterparty buiten

Omdat we niet te lang konden blijven hangen, zijn we na het bestellen van de drankjes, de persfoto’s en het uitzoeken van de cadeautjes naar buiten gegaan. Daar werden de gedichten voorgedragen en de cadeaus uitgepakt en bewonderd.

Iedereen hartelijk dank voor de gezelligheid, de chocoladeletters, cadeaus, gedichten, organisatie en deelname. Het was weer een toptoernooitje!

Fotocredits: André van Polen

Warme chocomel met slagroom-to-go.
Voordracht op straat