23/11: Wederom drukte op het ijs

curling club utrecht EGO Cup en curling clinic

4e Speelronde EGO Cup

Vanochtend werd er op 2 sheets gestreden om de EGO Cup en zijn er weer mooie resultaten behaald. De man om te verslaan was natuurlijk Floris die ongeslagen het klassement aanvoerde. Samen met Hans, Albert en Ben was hij echter niet opgewassen tegen Nathan, Manon en Margreet. Na 5 ends was de score behoorlijk éénzijdig in het voordeel van team Nathan. Daarna kwam er een kleine comeback, maar het mocht niet baten.

Op de andere sheet maakte Daphne haar debuut in het team van Frédérique en Linda. De dames namen het op tegen Daan, Jaap en Eelco. Team Linda besloot zonder skip te spelen … risicovol op het altijd verrassende ijs van Utrecht. Met Eelco als skip had het herenteam het beter bekenen en zag Eelco het ook beter wat leidde tot winst.

Wat dat betekent voor de tussenstand lees je hier.

clinic Lionsclub Houten

Op 3 andere sheets werd er door Ralph, Bonnie en Marcel een curling clinic gegeven aan de heren van de Lionsclub Houten. De deelnemers vonden het een erg leuke kennismaking met de sport. Er zaten een aantal onnavolgbare slidings tussen, aan inzet geen gebrek! De instructeurs doen, dankzij hun inzet voor de club, ook goede zaken voor hun EGO Cup, want ieder verdient er 2 punten mee!

curling club utrecht EGO Cup en curling clinic
Gezellige drukte op zaterdag 23 november 2019.