Gezellige drukte tijdens de inloopochtend

curling utrecht clinic workshop inloopochtend 2019 14

Eén keer per curlingseizoen organiseert Curling Club Utrecht een inloopochtend, waarbij we een gratis curling clinic geven aan de deelnemers. Een ideale gelegenheid om in je eentje of met een klein groepje kennis te maken met onze sport. Hieronder lees je een klein verslag van de inloopochtend die wij organiseerden op 16 november 2019.

verslag inloopochtend

Helaas begon de ochtend met de nodige afmeldingen, want maar liefst 8 deelnemers bleven ziek thuis. Dat mocht de pret op de ijsbaan niet drukken, want met de overige deelnemers maakten we er een gezellige ochtend van. Voor het eerst hadden we ook een korte baan uitgezet voor kinderen. Michael begeleidde hier een club van 7 kinderen. Halverwege werd er in de kantine even opgewarmd, het werd ze toch een beetje koud. Daarnaast een sheet met kubb’ers. Met wat??? Nou, lees dat maar hier. Daarnaast een sheet met een potentieel nieuw heren curlingteam en daar weer naast een sheet met enthousiastelingen.

Na een uur training en een uur wedstrijd spelen werd er nagepraat in de kantine. “Het ziet er zo makkelijk uit, maar het valt erg tegen”. “Het is moeilijker dan ik dacht”. “Je moet aan zoveel dingen tegelijk denken”. Zomaar wat reacties die we vaak horen na het geven van een curling clinic. Hopelijk zien we de deelnemers nog een keertje terug op het ijs van Utrecht.

Inloopochtend gemist?

Geen nood, want je kunt ook op andere zaterdagen een curling clinic boeken, lees alle informatie hier. Wij organiseren deze curling workshops voor groepen van 4 tot 40 personen tijdens onze clubochtend.

Foto’s: Michael en Marcel