CCU on tour

funcurling curling vleuterweide

In december gaan onze curlingstenen ‘on tour’ door Nederland om op tijdelijke ijsbanen onze sport curling aan te kunnen bieden. We hebben het hier over funcurling, want de omstandigheden zijn nou eenmaal anders dan op onze eigen baan. Kortere afstand, ongeprepareerd ijs, maar dat doet niets af aan het plezier dat deelnemers er aan beleven!

curling in vleuterweide

Zo hebben wij ook dit jaar twee gezellige curlingavonden begeleid op de ijsbaan in het centrum van Vleuterweide. Hieronder zie je een kleine impressie van woensdagavond 11 december 2019. Ook een week later was het een drukbezochte en sportieve avond waarbij het tot de laatste steen van de finale spannend bleef! Leuk om te zien dat de organisator, Fanwork Events, het ook elk jaar serieuzer aanpakt. Zo lagen er dit jaar twee keurige ‘huizen’ onder het ijs, speciaal voor deze twee avonden.

curling in venlo

Op de Oude Markt in Venlo wordt er al jaren een curlingcompetitie gespeeld op de tijdelijke ijsbaan van Venlo On Ice. Elk jaar levert CCU de curlingstenen en instructeurs om de competitie met 90 teams in goede banen te leiden. Het schijnt er nogal fanatiek aan toe te gaan met teams die elk jaar terugkeren voor revenche! De competitie wordt gespeeld van medio december tot de finaledag op 4 januari 2020.

curlingstenen huren

Ben je benieuwd of wij ook iets voor jullie evenement of ijsbaan kunnen betekenen? Of vond je het funcurling zó leuk dat je het èchte curling ook wilt aanbieden? Neem gerust contact op met ons op.

funcurling curling Venlo
Venlo On Ice
funcurling curling Venlo
Wit pakt een punt!