Halloween Pairs Toernooi

Halloween Pairs curling toernooi 2021 curlingstenen

Halloween curling bij CCU

Op zaterdag 30 oktober 2021 was het buiten guur, de regen sloeg genadeloos tegen de ijsbaan. De ijzige wind huilde om het gebouw, maar binnen was het griezelig gezellig. Want het was tijd voor het Halloween pairs toernooi.

Heksen, spoken, vampieren, moordenaars, zombiebruidjes en een verdwaalde banaan kwamen samen om uit te vechten wie het ijzingwekkendste was.
“Moge de engste winnen”… galmde het door de hal. En wat hebben we gegriezeld. Walgelijk mooie stenen, kakelend gelach en unheimlich gegil vulde de ochtend.

grimmig wedstrijdtoneel

Na 4 beangstigend spannende wedstrijden, waarbij vooral de Schreeuwende Skeletten en Gillende Geesten hun naam eer aan deden, deed de wedstrijdleiding de vernietigende uitspraak. De Mompelende Monsters (Marcel en Daphne) moesten met de Schreeuwende Skeletten (Wouter en Floris) uitvechten wie het afschuwelijkste team van de dag was. Die eer ging naar de Skeletten, die de troostprijs mee naar huis mochten nemen. Om de derde plek vochten de Proestende Pompoenen (Manon en Linda) tegen de enige echte Zeikende Zombie (Ben), en moesten helaas net het onderspit delven. De zombie ging met de derde plek aan de haal. En voor de titel van Griezel van de Dag ging het tussen de Gillende Geesten (Magda en Cecilia) en de Brullende Banshee (Eelco). In stijl en met veel flair bleek de Banshee het meest beangstigend en mocht hij op zijn winst toosten.

De prijs voor meest huiveringwekkende kostuum ging naar Wouter, met eerbare vermeldingen voor Linda en Cecilia.

Gevuld met de traditionele choco, uiteraard met slagroom, ging het afschuwelijke gezelschap weer uit elkaar. In de wetenschap dat de curlingbaan dit nooit meer zal vergeten … tot het volgende jaar!

Halloween Pairs curling toernooi 2021 groepsfoto
De kleurrijke deelnemers van het eerste CCU Halloween Pairs Toernooi